Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MEjik ruha áll jobban?

2010.07.28

Avagy keressük MEG a legjobban mutató ruhadarabokat ha Szőke, Barna , Vörös, esetleg fekete vagy!

Amikor EGY boltban vásárolsz ÉS EGY felső megtetszik , tartózkodás Mellett MinDig Csák EGY színben kaphatod MEG ugyanazt . Valakinél tartózkodás Mellett jelent gondot kiválasztani a megfelelőt , de VANNAK olyan tinik akik szeretik magukat átrágni tartózkodás Mellett mégegyszer a színskálán.Ez a menüpont segít eldönteni , Hogy milyen szinek állnak a legjobban , természetesen a hajszínednek megfelelően !

Szőke vagy :

A Szőke haj manapság nagyon közkedvelt hajszín . Lehetsz világosabb Szőke , platina Szőke , barna esetleg szőkés , de EGY közös csoporthoz tartozik AZ Összes árnyalata . Három LEVEL emelek ki a palettáról , AMI rendkívül dekoratívvá varázsolja külsőd , feltéve Hogy Szőke vagy = ) AZ Első Szín a. .. :

KÉK :

Tipp : A Tul Sok kék Együtt tartózkodás Mellett Jo ! Pl . : Ha mar kék hajráf van rajtad , nevegyél Fel Melle egyzserre nyakláncot ÉS karkötőt is kék szinűt !

A második Szín a. .. :

Rózsaszín :

Tipp : Természetesen kombinálhatod a színeket , de lehetőleg AZ ilyen " rikítós " rózsazsín felsőket ne kombináld pl pirossal vagy naranccsal !

Es AZ utolsó tippem a szőkék számára a. .. :

ZÖLD :

Tipp : Megeshet , Hogy tartózkodás Mellett ilyen színű felsőket találsz ! Nyilván tartózkodás Mellett Minden felső ugyanolyan de a mocsárzöld felsőket kerüld , identitásának tartózkodás Mellett trendi !

VÖRÖS vagy :

A Vörös Szín , ha lehet ilyet mondani , talan a " legkötöttebb " Szín . Bármilyen árnyalatot felsorolhatnék , a színek amelyeket kiválasztottam , mindegyikhez illik . AZ indok , Hogy miert Pont ezt EGY SZINTEN ket választottam , ime : A Vörös EGY annyira életteli Szín , Hogy tartózkodás Mellett érdemes túlzásba vinni Még a ruhák színével is a különlegességet , nehogy a végén átcsapjon csicsásba ... EZ EGY ket Szín megköti , mégis dekoratívvá teszi a Vörös színű hajadat . AZ Első ilyen Szín a. .. :

Fehér :

Tipp : A Fehér EGY nagyon Jó Szín , de a felsőknél vigyázz , nehogy Tul átlátszó Legyen !

Hamar fehér Legyen akkor ... :

FEKETE :

Tipp : A fekete EGY nagyon dögös Szín , de kerüld a Sok eketét Együtt , ne legyél zord ! EGY másik Jó tanács Hogy a TUL Sok fekete a Nagy melegben SEM Jo , rendkívül szívja a napfényt !

BARNA vagy :

A Barna haj a legtermészetesebb szerte a világon . EGY szőkével , vörössel ÉS feketével ellenben ehhez a hajszínhez mindenféle LEVEL felvehetsz ! Nehéz dolgom volt ITT , a Barna részlegnél , ugyanis Pont ezért Nehéz volt eldönteni , vajon Melyik a Paletta legalkalmasabb színe a barnák számára . IME a döntésem . AZ Első Szín a. .. :

Sárga :

Tipp : Egyes ruháknak nagyon könnyen elmegy a színe AZ Első mosás utan , ügyelj ARRA , Hogy lehetőleg 100% pamut Legyen a ruhád , ES megfelelőhőfokon mosd !

A másodikszín a. .. :

Rózsaszín , szürkével vegyítve :

Tipp : Az AZ az Ez a nadrág picit Trapez szárú , amivel Semmi baj nincs , identitásának ez megengedhető , de ügyelj , nehogy annyira Bő Legyen , Hogy a végén a földön húzva felbukj benne !

FEKETE vagy :

A fekete hajszín EGY rendkívül Univerzális Szín . Bármilyen LEVEL felsorolhatnék , de mégis a legjobbak azok a színek a feketék számára , AMI Kicsit felszabadítja ezt a sötét LEVEL ES Kicsit kötetlenebbé teszi külsőd . AZ Első ilyen Szín , fekete hajú Kedves olvasó a. .. :

Piros :

Tipp : A piros ruha ala érdemes EGY sötétebb színű fehérneműt felvenni , ugyanis nagyon MEG tudja fogni !

A második EGY közkedvelt Szín a. .. :

LILA :

Tipp : Előszüör EGY lilát ne keverdd a naranccsal , másodszor Pedig EGY ilyen nyitottabb felsőhöz érdemes kiegészítőt viselni , pl EGY fülbevalót vagy EGY divatos karperecet !

Remélem tetszett a cikk : ) Lehet véleményezni a fórumban ÉS a vendégkönyven is !

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Canada.

(Caroline.., 2010.07.29 09:48)

Hello. NAgyon király ez a menüpont,söt az egész oldal nagyon jó.. ÉN wandának a barátnöje vagyok.Carolline.. Na mind1 vanda tudja ( Kerolájjn)

Szal. Így tovább!! Pux: Keroo.